Nyhetsbrev september 2020

Sidledes

Börjar bli "tjatigt" nu men även september blev en bra börsmånad. Under slutet av månaden skakade det dock till lite på börserna när pandemin tog fart igen och vi dessutom fick lite bankfrossa. Vi närmar oss nu valet i USA samtidigt som vi har flera influensavaccin i fas 3 med resultat som snart skall publiceras. Dessutom så jobbas det febrilt med andra typer av botemedel, något som ofta glöms bort i all vaccinhets. Mycket kan alltså hända den närmaste tiden.

 

Ser man rent tekniskt på Stockholmsbörsen OMXS30 så ligger vi sedan i juli i en sidledes rörelse inom ett ganska brett tradingintervall mellan 1700 och 1900. Vi sticker ut hakan och gissar på att vi kommer att få nya all time high under hösten...

 

Försiktiga portföljen bäst denna månad med +2,2%.
 
Fondbyten
Inga fondbyten
 
Fondly News
På nya sajten fondlynews.se hittar du nu alla månadskommentarer från fondbolagen samlade på ett och samma ställe samt ett nytt banbrytande rankingsystem för fonder. 
 
Resultat
I september har PPMdoktorns PPM-modellportföljer haft följande utveckling:
Trend: +0,2%
Tillväxt: +0,4%
Försiktig: +2,2%

Observera att vissa variationer kan förekomma i modellportföljernas utveckling jämfört med din egen eftersom dessa inte tar hänsyn till den långa bytestiden hos pensionsmyndigheten.se.


Vill du avsluta din prenumeration på PPMdoktorns nyhetsbrev så gör du det direkt på förstasidan.


/PPMdoktorn